Sukuseuralla riittää suunnitelmia

SUKUSEURALLA RIITTÄÄ SUUNNITELMIA

Kuusistolainen-lehden numerossa 15 on Timo Närhinsalon sukukokousesitelmään perustuva artikkeli Toivo Mikael Kivimäestä. Se on päätepiste viime kesän hyvin onnistuneelle kokoukselle.

Sukuseuran hallituksella on kuitenkin jo uusia suunnitelmia. Helmikuulla (6.2) mennään sukuseuran voimin Oopperaan katsomaan scifi-henkistä Indigo-oopperaa. Kesäkuun 10-12 päivinä tehdään retki suvun kotisijoille Kaustisille ja samalla käydään Ilmajoen musiikkijuhlilla. Molemmista näistä on lisätietoja tässä lehdessä. Teemme tarvittaessa näistä myös erillisiä sähköposti- ym tiedotteita.

Seuraava varsinainen sukukokous on tarkoitus pitää Hangossa kesäkuussa 2017, teemana Siirin sukuhaara. Siiri (os Kuusisto) ja miehensä Toivo Voipiohan elivät suuren osan elämästään Hangossa. Tämän kokouksen ideointi alkaa jo tänä vuonna.

Hallitus haluaisi pitää sukuluettelon mahdollisimman hyvin ajan tasalla. Hallitus toivoo, että seuran jäsenet ilmoittavat perheensä, suurperheensä tai peräti sukuhaaransa muutoksista sihteerille sitä mukaa kun muutoksia tapahtuu. Tällainen tietojen kerääminen jää tietysti aina puutteelliseksi ja siksi on lähivuosien ohjelmassa perusteellisempi tietojen tarkistamiskierros.

Muistutan tässä vielä viime kesän sukukokouksen päätöksestä, jonka mukaan alle 40-vuotiailta ei peritä jäsenmaksua. Kannustakaa siis nuoria perheenjäseniä liittymään jäseniksi. Se ei maksa heille mitään.

Otso Kuusisto

(Pääkirjoitus Kuusistolainen n:o 15)

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s