Outisten Hauho

Hauhon pitäjä (nykyisin osa Hämeenlinnaa) on ollut Alina Outisen ja hänen jälkipolviensa kotiseutua jo toista sataa vuotta. Liitteenä on lukuisia juttuja Outisista Hauhon kesäasukkaina. Liitteeseen pääset klikkaamalla sen otsikkoa. Vuosiluku viittaa jutun julkaisuajankohtaan Kuusistolainen-lehdessä.

Gregory Jones-Katz – Outisten mökki

Kirjoittaja  Gregory Jones-Katz onLaura Jones-Katzin puoliso ja Anni Outinen-Jonesin vävy. Mökki on alunperin ollut  Aune ja Toivo Outisen kesäpaikka, nykyinen omistaja on Anni Outinen-Jones (Maine, U.S.A. (Lokakuu 2014)

Erkki Nickul – Outisten Hauho

Hauho liittyy Outisiin jo vuodesta 1895.  Erkki Nickul kertoo Kotirannasta, Alina-mummin tilakaupoista, Haapamäen historiasta, Mummin mökistä Mantan tuvasta ja vieläpä Alinan tilikirjasta (huhtikuu 2013).

Aino Lippu – Mummin mökissä

 Aino Lipun kesäkokemuksia Hauholta (huhtikuu 2013).

Unnukka Outinen – Sodan varjossa Hauholla

 Sotavuosien kokemuksia Hauholta (lokakuu 2013)

 

Alinan jälkeläisiä eri mantereilta Hauholla Nickulien pihalla heinäkuussa 2014. Artikkelin "Outisten mökki" kirjoittaja äärimmäisenä oikealla ja hänen poikansa Oliver eturivissä oikealla. Kuva: Jukka Lippu

Alinan jälkeläisiä eri mantereilta Hauholla Nickulien pihalla heinäkuussa 2014. Artikkelin ”Outisten mökki” kirjoittaja äärimmäisenä oikealla ja hänen poikansa Oliver eturivissä oikealla. Kuva: Jukka Lippu

 

 

 

 

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s