Nuori kuusistolainen

Tämän sivun liitteinä on nuorten Kuusiston suvun jäsenten kirjoituksia, jotka on julkaistu Kuusistolainen-lehdessä.  Esittelyteksti tällä sivulla kertoo kirjoituksen otsikon ja kirjoittajan tilanteen kirjoituksen julkaisuhetkellä. Liitteisiin pääset klikkaamalla kunkin esittelytekstin lopussa olevia linkkejä.

Elämää perheellisenä jatko-opiskelijana
(Kuusistolainen n:o 17, maaliskuu 2017
Ulla Karvonen
Ulla Karvonen on Siiri Kuusiston jälkeläinen kolmannessa polvessa. Hän tekee väitöskirjaa Helsingin yliopiston opettajankoulutuslaitoksella.
Elämää perheellisenä jatko-opiskelijana

Kuusi kuukautta vuonojen ja vuorien maassa
(Kuusistolainen n:o 16, lokakuu 2016)
Taru Kuusisto
Taru Kuusisto (s 1992) opiskelee kauppatieteitä Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa. Opintoihin sisältyy puolen vuoden jakso ulkomaisessa yliopistossa. Tarun, joka on William Kuusiston pojanpojanpojan tytär, valinta oli Handelshøyskolen BI Oslossa.
kuusi-kuukautta-vuonojen-ja-vuorien-maassa

Opiskelijan arkea
(Kuusistolainen n:o 15, tammikuu 2016)
Matias Kylliäinen
Matias Kylliäinen (s 1992) opiskelee eläinlääketiedettä Helsingin yliopistossa. Matias on Alina Outisen jälkeläisiä, Alinan pojan Toivo Outisen tyttärenpoika.
opiskelijan-arkea

Mistä kalastusharrastukseni alkoi
((Kuusistolainen n:o 9, huhtikuu 2013)
Henri Mäkelä
Henri Mäkelä opiskelee LVI-tekniikkaa Aalto-yliopistossa Otaniemessä. Myös Henri on Alinan pojan Toivo Outisen tyttärenpoika. Hän on Polyteknikkojen Kalastusseuran puheenjohtaja.
mista-kalastusharrastukseni-alkoi

 

Advertisement